Rally Sweden 2016 – SS2 och SS9, Torsby

På grund av usla väderförhållanden inför Rally Sweden 2016, kom tidigare i veckan besked om att nio av 21 sträckor stryks samt att hela historiska delen ställs in för att spara vägarna. Detta innebar att SS2, Torsby 1, blev den första sträckan i årets upplaga.

Dagen började bra med ett par minusgrader och en bit in i startfältet började det snöa.


Under eftermiddagens sträcka låg det ett par centimeter snö på sträckan och i naturen. För mig som fotograf var detta mycket mer tilltalande och det blev några bilder med ”vinterrallykänsla”.

Ser redan fram emot Vargåsen 1 och 2 i morgon…

Allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Bild får ej användas utan fotografens tillstånd. För priser och villkor, se www.stedt.eu Finns intresse av att köpa bilder går det bra att kontakta mig via mail fotografmagnus(at)stedt.eu. © Magnus Stedt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *