RMS_7765

Förra helgen var det final i Götalandscupen på Förlandabanan. För denna rallycrosstävling stod Fjärås MK som värd. Härligt väder och snabb bana, som gjort för rallyaction. Det var dock en defotoutmaningar då solen då och då gick i moln och förändrade ljusförhållandena från ena sekunden till den andra.

Sitter nu och kollar Rallycross från Turkiet med Petter Solberg, Mattias Ekström och de andras snabba grabbarna…
Det hade varit häftigt att komma iväg och fota på en sådan tävling.

Allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Bild får ej användas utan fotografens tillstånd. För priser och villkor, se www.stedt.eu Finns intresse av att köpa bilder går det bra att kontakta mig via mail fotografmagnus(at)stedt.eu. © Magnus Stedt

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *